eRodzina.pl
zawsze razem :)
|
|
Niepłodność? |
| Autor |
Wiadomość |
resta

|
Wysłany: 08-02-2010, 17:49 Niepłodność?
|
|
|
| Czesc. Czy ktoś z tutaj obecnych slyszal cos o takiej klinice - invicta? Zajmuje sie ona nieplodnością i moja sympatia nas tam zapisała ( niespodzianka ), bo słyszal, że dobrze lecza. Gdzie moge ewentualnie znaleźć jakieś info? |
_________________ Im człowiek ma mniej zasad tym częściej je porzuca |
|
|
|
 |
mamqa

|
Wysłany: 08-02-2010, 18:38
Dzieci: Julia, sierpień 2002. |
|
|
| No ja niestety nie słyszałam... |
|
 |
Renya
Wróciłam ....

|
Wysłany: 08-02-2010, 18:57 Re: Niepłodność?
Dzieci: Anulka 9 i Jakub 12 |
|
|
| resta napisał/a: | | - invicta |
INVICTA - to wloska firma robiaca dobre rekawiczki narciarskie i kaski |
_________________ Prawo Przyciągania daje Ci to, o czym myślisz- koniec , kropka!
Tylko trzeba wierzyć ...
Gość zacznij marzyć, a Twoje marzenia się spełnią |
|
|
|
 |
Patka

|
Wysłany: 09-02-2010, 21:48
|
|
|
Resta, ja tez poszukuje jakis opini o klinikach zajmujacych sie badaniem nieplodnosci, z mezem staram sie od roku i niestety bez rezultatow, i chyba musimy skorzystac z pomocy specjalisty, tylko, ze u mnie jest ta roznica, ze jego bedzie ciezko namowic na badania , invicte mamy pod nosem, ale czy jest dobra? - tego nie wiem, chcemy trafic od razu dobrze, bo nie mamy juz czasu na poszukiwania, a niestety wiem, ze takie leczenie czasami trwa bardzo dlugo, wiec na razie szukam i robie wywiad |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,2 sekundy. Zapytań do SQL: 7 |
|